うどんソースにおける新たな試み。a Try to fine new UDON-source
今日の晩飯はうどんの新世界へパラダイス旅行。
いつもパスタに味付けする要領でうどんの汁を作った。
パスタと違ってうどんは汁が多いから、和風だしとお湯を足すことに。
食べてみたら、最高に不味かった。
白ワインは煮込んでアルコールを飛ばせばいけると思ったが、
やはり酸っぱかった。和風だしとの相性も最高に悪い。
この失敗を忘れないために、全部食べきって脳みそに味付けの組み合わせと味を叩き込んだ。
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Today , I tried to making new taste of UDON-source.
I used white wine for it .
I wanted to taste of white wine with Japanese essense (it's made of seaweed)
It must be nice trip to the new UDON world ! I had thought .
But ....
Nothing changed to good facter to making UDON-source .
After boiling white wine so much , it was too sour yet for UDON-source .
Especially white wine and Japanese essence become amazing worst couple .
Actually I didn't wanna eat even one mouth of the UDON .
But for letting me not to forget this bad couple of taste , I ate all of it .
I had a bad trip .