うどんソースにおける新たな試み。a Try to fine new UDON-source


今日の晩飯はうどんの新世界へパラダイス旅行。

いつもパスタに味付けする要領でうどんの汁を作った。

パスタと違ってうどんは汁が多いから、和風だしとお湯を足すことに。


食べてみたら、最高に不味かった。

白ワインは煮込んでアルコールを飛ばせばいけると思ったが、

やはり酸っぱかった。和風だしとの相性も最高に悪い。


この失敗を忘れないために、全部食べきって脳みそに味付けの組み合わせと味を叩き込んだ。

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Today , I tried to making new taste of UDON-source.
I used white wine for it .

I wanted to taste of white wine with Japanese essense (it's made of seaweed)
It must be nice trip to the new UDON world ! I had thought .

But ....

Nothing changed to good facter to making UDON-source .
After boiling white wine so much , it was too sour yet for UDON-source .
Especially white wine and Japanese essence become amazing worst couple .


Actually I didn't wanna eat even one mouth of the UDON .
But for letting me not to forget this bad couple of taste , I ate all of it .


I had a bad trip .